dijous, 22 de gener del 2009

Comença i acaba el partit

Ahir contra l'Español Keita va sortir de titular i va fer servei al seu equip. Ja que va acabar el partit. Es va fer mal en un moment del partit quan va xocar amb Kameni però de seguida es va recuperar. Ja que el Barça no va poder fer gran cosa ell va ajudar al seu equip. Va ser un dels millors jugadors del partit del Barça.

diumenge, 18 de gener del 2009

Ahir Keita va jugar com a titular per ajudar al Barça a aconseguir el rècord de punts en una primera volta. Va completar un bon partit, va estar a punt de marcar en més d'una ocasió i, a més, va rebre una forta pilotada a l'esquena en un xut ben dirigit d'Alves.

divendres, 16 de gener del 2009

Mali guanya amb gols de Keita


La selecció de Mali ha guanyat a la del Congo (4-2) en un partit de clasificació per al Mundial 2010. Seydou Keita ha fet dos dels gols dels maliencs.
Pocs dies després de firmar com nou jugador del Barça, Seydou Keita ha fet un paper brillant en el primer partit de la seva selecció en el camí cap al Mundial del 2010. Mali ha guanyat a Congo a Bamako per 4- 2 amb dos gols del jugador blaugrana. Keita ha marcat el primer y el quart del seu equip. Els altres gols maliencs del jugador del Lens Coulibaly. Es precís recordar que Keita encara farà tres partits més amb la selecció. Mali tornar a jugar el dia 7, el dia 14 y el dia 22.

Felicitats Keita!


Avui, Keita (el protagonista d'aquest blog) fa anys! Justament innauguro aquest blog el dia del seu aniversari! Espero que durant aquests 29 anys que fa avui marqui molts gols amb el Barça i dongui servei al seu equip i a la seva selecció. Jo crec que Keita, encara que no ho sembli és bo. El Barça va fer un bon negoci fitxant-lo, per a mi, és clar. Espero que més gent agregui el meu blog als seus links! Si voleu, deixeu-me un comentari per intercanviar links. Que jo ho necessito!